IRIS COSMETIC sh.p.k është në treg që në vitin 2000 dhe vazhdon të jetë lider në tregun Shqiptar.

IRIS COSMETIC është distributori kryesor për një numër të madh të markave te  njohura ne Europë duke filluar nga produktet e kozmetikës, produkte  konsumatore të kujdesit personal dhe higjenës shtëpiake, produkte profesionale për flokët dhe trupin, paisjeve profesionale për sallone parukerie etj.

Duke poseduar një gamë të gjerë dhe të larmishëm të brandeve dhe produkteve  kërkohet fleksibilitet gjithnjë e më i lartë, aftësia për ndryshim të vazhdueshëm, organizimin fleksibil, investim në burime njerëzore dhe në zhvillimin e markes.

Qëllimi ynë është që të gjenerojnë rritje të qëndrueshme të biznesit dhe për të krijuar vlerat e shtuara për partnerët tanë të biznesit dhe të markave në portofolin tonë.

Konsumatorët tanë janë të gjithë pjesëmarrësit e njohur për tregun dhe te pershtatshem, duke filluar nga kanalet e mëdha , kanalet lokale të shitjes me pakicë, në dyqane me shumicë, tregtarët e pavarur lokalë, kanalet e shitjës së specializuar.

Prandaj, IRIS COSMETIC  është një partner  për tu zgjedhur, i cili përmbush nevojat e partnerëve tanë të biznesit me përzierje optimale te ofertës së produktit, shërbimeve, fleksibilitet dhe njohurive lokale.

Me një ekip të ekspertëve profesional të apasionuar ne ofrojmë zgjidhje të plotë dhe gjithëpërfshirëse për shitje, shërbime të logjistikës, marketingut dhe menaxhimit të markes në kuadër të portofolit tone. Në biznesin dhe veprimet tona  në jemi të drejtuar nga Vizoni, Misioni, Parimet dhe Vlerat.